2012. augusztus 31., péntek

Blue Midnight 8.rész - ,,Ne haragudj."



8.rész


„Ne haragudj”







Másnap nem tudtam eldönteni, hogy most beszéljek Abby-vel, vagy sem. Aztán délután odaült mellém a kanapéra és olyan „valamit be kell vallanom” fejjel nézett rám. Ránéztem majd újra a tv-t kezdtem bámulni mintha érdekelne, ami megy benne. 


- Mindenről tudok. – mondtam neki egyhangúan. 


- Hogy-hogy? – lepődött meg Abby. 


- Tegnap este Gi felhívott. – maradtam az unott egyhangúságnál, mintha nem is érdekelne különösebben az egész. 


- És mit mondott? – érdeklődött Abby.


- Semmi olyat, amiről nem kéne tudnom. – mondtam miközben mind a ketten mereven néztük a tv-t, de, csak mert nem mertünk egymás szemébe nézni.


- Értem… Ne ha- 


- Nincs semmi baj. – néztem rá miközben a félbeszakítottam, de nem tudtam mosolyogni. – Tényleg. A te életed, nem szólhatok bele, azt teszed, amit jónak látsz. 


- Köszi. – mosolygott rám Abby, majd megölelt, mire én csak egy nagy sóhajt tudtam kipréselni magamból. 




- 2 héttel később – 


A kapcsolatom a Beast-el egyre jobb és jobb volt. Gikwang-al is egyre jobban kijöttem. Úgy viselkedtünk, mint akik már 1000 éve ismerik egymást, de nem csak Gi-vel, hanem összes Beast taggal. De akihez a legközelebb álltam és a legtöbb időt töltöttem az Yoseob volt…


Abby nem sokat volt otthon…Folyton Taeyang-al volt és a többi Big Bang-essel aminek nagyon nem örültem, de ezt nem akartam előtte kimutatni. Egyik nap épp a konyhába csináltam magamnak egy kis teát mikor haza jött Abby..Taeyang-al. Nevetgélve kézen fogva jöttek be a házba. Abby körül nézett majd odajött hozzám:


- Hát a többiek?


- A stúdióba. – mondtam. 


- Értem. Beszélhetnénk? – mondta Abby elkomolyodva. 


- P-persze. – rémültem meg. 


Kimentem a konyhából és leültünk a nappaliba. Én és Taeyang Abby mellett ültünk. Végig fogták egymás kezét. 


- Az a helyzet.. – kezdte Abby. – hogy elköltözök. 


- Hogy micsoda? Hova? – kerekedtek ki a szemeim. Azt hittem rosszul hallok. 


- Taeyang-hoz. Felajánlották, hogy táncoljak náluk, és én elfogadtam. 


- De- kezdtem volna de Abby félbe szakított:


. Nincs, de. Sajnálom Nicole. De nem megyek, messzire bármikor tudunk majd találkozni. Kérlek, érts meg…


- Rendben. Menj csak. – mondtam, majd felálltam és a bejárati ajtó előtt megálltam és visszanéztem rájuk.


- Ha ennyit akartatok akár mehetnétek is. Még sok dolgom van. – próbáltam leplezni, hogy mennyire dühös vagyok, de nem igazán jött össze. Abby és Taeyang felállt majd elindultak kifelé. Abby a lehető legjobban kerülte a tekintetem. Mikor kimentek Becsaptam az ajtót, és visszamentem a nappaliba, majd leültem a kanapéra. Felhúztam a lábaimat és a fejemet a térdemre hajtottam. Nem tudtam vissza tartani a könnyeimet. Ideges és szomorú voltam egyszerre. Elővettem a telefonom és elkezdtem írni egy sms-t Yoseob-nak. Csak annyit írtam, hogy mikor jönnek haza. Pár perc múlva jött a válasz: „ 8 körül. :) Valami baj van? „ A könnyeimtől alig láttam a betűket, ezért elég sokáig tartott mire helyesen meg tudtam írni a választ: „Nincs, csak már nagyon hiányoztok :) „


Felálltam a telefonnal a kezemben. Forgott velem a világ. Nagyon szédültem. A konyhába akartam menni a teáért, amit csináltam, de alig tettem pár lépést a fejem is iszonyatosan elkezdett fájni. Ekkor elkezdett pityegni a telefonom. Lassan elkezdtem felemelni a kezem. Alig láttam úgy szédültem, és még a könnyek is akadályoztak az olvasásban, de aztán homályosan, ugyan de láttam: egy sms. Abby-től: „Ne haragudj. „ 


Még idegesebb lettem. A fejemhez kaptam, majd elsötétült minden. Tovább nem emlékszem semmire. 




- Este 8 óra – 

Zajt hallottam. Lépteket és beszélgetést. A fejem nagyon fájt. Éreztem, hogy a telefon a kezembe van, majd azt is, ahogy valaki elveszi tőlem. 


- Mi az? – kérdezte Doo Joon. – nem láttam semmit csak hallottam a hangjukat. 


- Hol van Abby?! – kiáltott fel Yoseob.


- Nincs itthon. – jött távolabbról a válasz Gikwang-tól. 


Lassan kinyitottam a szemem. Először nagyon homályosan láttam majd egyre tisztábban. A földön feküdtem. Yoseob épp a telefonomat tette le a konyha pultra. 


- Felébredt! – kiáltott fel Junhyung. 


Yoseob gyorsan megfordult majd odasietett hozzám. Én addig lassan, ugyan de próbáltam felülni. Nem nagyon emlékeztem bármire is. Yoseob letérdelt mellém majd az egyik kezemet a nyakába tette és átölelte a derekam. Lassan kezdett felállni és vele együtt én is. Odamentünk a kanapéhoz majd leültünk. A többi Beast tag is odajött és engem figyelt. 


- Mi történt? – kérdezte Junhyung. 


- Nem tudom… - fogtam a fejem. 


Yoseob felállt majd idehozta a telefonom majd a kezembe nyomta. Lassan felemeltem a kezem és olvasni kezdtem: 


„ Ne haragudj” 


Hirtelen minden beugrott. Bedobtam a nappali közepébe a telefont és eltakartam az arcom, hogy ne lássák azt, hogy sírok. Junhyung rátette a kezét a vállamra. 


- Mi történt? – kérdezte. 


- Abby elment. – szipogtam. 


- Mégis hova? – kérdezte Gi. 


- Odaköltözik Taeyang-hoz. A Big Bang-nél fog táncolni. – mondtam már szinte zokogva. 


Junhyung leült mellém majd megölelt. Yoseob felállt majd határozottan elindult az ajtó felé. 


- Hova mész? – kérdezte Dongwoon. 


- Betartom az ígéretem. 


Hirtelen elengedtem Junhyung-t, mire ő is elengedett én meg gyorsan elindultam Yoseob után. Már a kilincsen volt a keze mikor utolértem. Hátulról megöleltem, a fejem a hátának nyomtam, a kezeimmel meg elöl a pólójába kapaszkodtam. 


- Ne menj el… - kérleltem. 


- De megígértem… - mondta Yoseob határozottan. 



- Felejtsd el, csak maradj itt velem!! – emeltem fel a hangom, majd a végére elsírtam magam. Ahogy lassan kezdtem elengedni Yoseob-ot, ő megfordult. Megfogta a kezem, majd megpuszilta a homlokom és megölelt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése